ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ

ILIOS STUDIOS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ

icon


1. Αν φτάσετε στη Σκάλα με Ferry boat


ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ, τότε ακολουθείτε τον δρόμο που βγαίνει από την προκυμαία και κατευθύνεται προς το Μεγαλοχώρι. Ο δρόμος κάνει ελαφρά ζιγκ-ζαγκ και μετά από 250 περίπου μέτρα συναντάτε μία διασταύρωση στην ταβέρνα "Toxotis", στην οποία κάνετε δεξιά. Μετά από 50 περίπου μέτρα συναντάτε τον παραλιακό δρόμο, στον οποίο κάνετε πάλι δεξιά και αμέσως μετά από 10 μέτρα φτάσατε στο "Ilios Studios".


ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ, τότε βγαίνοντας από το λιμάνι πηγαίνετε δεξιά προς τη θάλασσα και ακολουθείτε τον παραλιακό δρόμο. Μετά από 100 περίπου μέτρα συναντάτε αριστερά σας το "Ilios Studios", απέναντι από την Εκκλησία των Αγίων Αναργύρων.


2. Αν φτάσετε στο Μεγαλοχώρι με Flying dolphin


Τότε πρέπει να πάρετε το λεωφορείο για τη Σκάλα, που συνήθως περιμένει το Flying dolphin και κατεβαίνουμε στο "τέρμα". Ακριβώς απέναντι από το τέρμα των λεωφορείων βρίσκεται το "Ilios Studios". Διαφορετικά πρέπει να χρησιμοποιήσετε για τη μεταφορά σας ταξί, το οποίο θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.agistri.com.gr, ή να ρθείτε με τα πόδια. Η απόσταση είναι περίπου 15 λεπτά περπάτημα στον παραλιακό δρόμο (1,5 χλμ).