ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ

ILIOS STUDIOS

Η παραλία της Σκάλας
Η παραλία της Σκάλας
Θέα στη θάλασσα
Μπαλκόνι του Ξενώνα
Μπαλκόνι του Ξενώνα
Studios
Studios
Studios
Studios
Studios
Studios
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ


icon


Ο Ξενώνας "Ilios Studios" βρίσκεται στην καλύτερη ίσως θέση, στο κέντρο της παραλίας της Σκάλας απέναντι από το τέρμα του Λεωφορείου, 10 μέτρα από τον παραλιακό δρόμο σε έναν ιδιόκτητο παράδρομο, θέση που τον καθιστά πολύ ήσυχο.


Πολύ κοντά στον Ξενώνα και κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, βρίσκονται όλα τα μαγαζιά της περιοχής, δίπλα στην θάλασσα. Ψαράδικα, γραφικές ταβέρνες, ιταλικά, ψητοπωλεία, καφέ, όμορφα μπαράκια, κλαμπ, πρωτότυπα μαγαζιά με κρέπες, βάφλες, παγωτά, λουκουμάδες, είδη θαλάσσης, ρούχα και άλλα καταστήματα.


Ένα πολύ βασικό πλεονέκτημα του Ξενώνα μας είναι ότι απέχει 40 μέτρα, δεξιά, από την οργανωμένη αμμουδερή παραλία των "Αγίων Αναργύρων" με τη χρυσή άμμο και 40 μέτρα, αριστερά, από την οργανωμένη παραλία "Sunrise", το πιο "in" στέκι της νεολαίας.


Δίπλα στο "Ilios Studios" υπάρχει supermarket με φρούτα και ότι άλλο θελήσετε, καθώς και κατάστημα για να ενοικιάσετε ποδήλατα, μοτοποδήλατα για να κάνετε τις βόλτες σας.


Απέναντι ακριβώς από τα καταλύμματα βρίσκεται η πλατεία της Σκάλας, με παγκάκια και μεγάλη Παιδική Χαρά μπροστά στη θάλασσα. Δίπλα στην πλατεία υπάρχει μεγάλο Δημοτικό πάρκινγκ, για να αφήσετε δωρεάν το μεταφορικό σας μέσο.