Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΜΑΣ

ILIOS STUDIOS

Η παραλία της Σκάλας
Η παραλία της Σκάλας
Θέα στη θάλασσα
Μπαλκόνι του Ξενώνα
Μπαλκόνι του Ξενώνα
Studios
Studios
Studios
Studios
Studios
Studios
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΙΔΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ

icon

Το "Ilios Studios" σας εξασφαλίσει χαλαρές, ξεκούραστες διακοπές και σας προσφέρει μια ξεχωριστή διαμονή.


Το "Ilios Studios" είναι ένας θαυμάσιος και σύγχρονος Ξενώνας σε ιδανική θέση, που προσφέρει καθαριότητα και ησυχία, ποιοτικές υπηρεσίες και όλες τις σύγχρονες ανέσεις, στο κέντρο της Σκάλας.


Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του "Ilios Studios" είναι η θέση του. Βρίσκεται 10 μέτρα από τον παραλιακό δρόμο σε έναν ιδιόκτητο παράδρομο, θέση που τον καθιστά πολύ ήσυχο. Τα studios βρίσκονται ακριβώς στο κέντρο της Σκάλας, απέναντι από το τέρμα του Λεωφορείου, ανάμεσα σε όλα τα μαγαζιά της περιοχής αλλά και δίπλα στην θάλασσα.


Απέναντι ακριβώς από τα καταλύμματα βρίσκεται η πλατεία της Σκάλας, με παγκάκια και μεγάλη Παιδική Χαρά μπροστά στη θάλασσα. Δίπλα στην πλατεία υπάρχει μεγάλο Δημοτικό πάρκινγκ, για να αφήσετε δωρεάν το μεταφορικό σας μέσο.


Δεξιά και αριστερά του Ξενώνα υπάρχουν οι δύο ονομαστές παραλίες της Σκάλας. Δεξιά μας σε απόσταση 40 μέτρων βρίσκεται η οργανωμένη αμμουδερή παραλία των "Αγίων Αναργύρων" και αριστερά μας πάλι σε απόσταση 40 μέτρων βρίσκεται η οργανωμένη παραλία "Sunrise".


Τριγύρω από τα καταλύμματά μας βρίσκονται ψαράδικα, γραφικές ταβέρνες, ιταλικά, ψητοπωλεία, καφέ, όμορφα μπαράκια, κλαμπ, πρωτότυπα μαγαζιά με κρέπες, βάφλες, παγωτά, λουκουμάδες, είδη θαλάσσης, ρούχα και άλλα καταστήματα.


Ακριβώς δίπλα υπάρχει supermarket με φρούτα και ότι άλλο θελήσετε, καθώς και κατάστημα για να ενοικιάσετε ποδήλατα, μοτοποδήλατα για να κάνετε τις βόλτες σας.


Άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του Ξενώνα, είναι ότι διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο πολυκουζινάκι με όλα τα απαραίτητα σκεύη, για να μπορέσετε να προετοιμάσετε αν θέλετε κάποιο γεύμα.

Και το κυριότερο στο "Ilios Studios" θα βρείτε θαυμάσια φιλοξενία από τους εξυπηρετικούς και πολύ φιλικούς ιδιοκτήτες του.